Има ли някой запознат как става покупката на автомобил, от Италия примерно, в момента разрешено ли е след като си вземе номерата продавача и се вземат там нужните документи , да се вземат транзитни номера и газ.... или не става така , само на автовоз .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеАми вече започвам да се навивам на този вариант, само че смятам до Италия да скоча, че вече два пъти съм си патил от коли от северни страни, заради менделеевата таблица, която зимата изсипват по пътищата си.
п.п. А да .. за протокола в северна Италия все още си изливат лайнарските химикали .. Коли от Болцано - избягвайте .. или много внимателноLast edited by DiStefano; d.m.y г., 20:10.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Стевчо затваряне на очите има брат на всякъде...ама трябва да си в кухнята и да си гъст с главния готвачАма сега ако дойде Франс едикой си...не може да се затварят очите за всеки
Ако са му свършили накладките,продават му се възможно най-ефтините на цената на възможно най-скъпите,както и ,,охоо ама ти си и за нови фарове бе,, продават му се имитация горе долу на цената на Валео,наливат му се взевъзможни скъпи довабки уж да държи в кондиция турбината която пък си работи изправно и няма нищо общо с прегледа и Франс после иска майка си в злато за тая кола защото е дал 1300 ойро да мине преглед
Има автотърговци които селектирват само добри автомобили за продан но те са многооо малко,първо цените са им ,,соленички,, меко казано второ да попаднеш на тях случайно вероятноста е много малка.Това което може да ориентира някой за такъв е че тези търговци имат не повече от 3-4 автомобила в наличност за продаване,за това имат време обстойно да огледат всеки един от тях преди да го вземат за продан, и са винаги местни италиянец или немец.Такива където имат по 20-30-50 коли на плаца те си взимат колите на килограм...нито ще ти обърне нужното внимание понеже там е лудница и продава достатъчно коли че да си му важен да ли ще купиш от него или не, нито ще ти счупи от цената.Също и никога не си купувайте кола от ,,неместен,, турчин,арабин,кюрд и т.н. шанса да ви преметнат е сто пъти по голям от колкото местен.За мен лично хукването по чужбините за кола без да познаваш ,,пътеките,, е по скоро скъпа авантьора от колкото разумно решение.Аз бих заложил на кола от частно лице в България,може и от форума поне ще се знае на какво дередже е
Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 22:20.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Немска 159-ка в състояние, в което тук във форума се търси и с всичките му там екстри на цена като в България - НЕМА.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Аз като разглеждах офертите, стана ясно, че читавите от частни лица (местни граждани), започват от 6к евра нагоре - собствениците не са глупаци и знаят какво продават. То и в Италия е така.
Просто модела държи цена, за разлика от 156-та, която на 10 години струваше почти наполовина.
Днес ще пътувам до Хисаря и смятам да погледна ей тази http://www.cars.bg/c1645543 (стига да работят днес), въпреки че предполагам е излъскана скрап, щом само от снимката си личи, колко нескопосно е претапициран волана.Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 09:26.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеАз като разглеждах офертите, стана ясно, че читавите от частни лица (местни граждани), започват от 6к евра нагоре - собствениците не са глупаци и знаят какво продават. То и в Италия е така.
Просто модела държи цена, за разлика от 156-та, която на 10 години струваше почти наполовина.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
И на какво отгоре 159 държи цена ? И аз гледах в чужбина, защото тук в България, 159ките, които се продават са пълно дърво от към екстри.
И като гледам обяви, ми то е60 е на парите на една хубава 159-ка. За мен лично, е60 е много по-кола от 159.Mercedes S320 W220
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++
Comment
-
Да не почваме пак дискусията алфа вс бмв.
Аз не мога да разбера едно, като е евтина - бързо се обезценява, като струва пари- била скъпа. Ам то угодия няма !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Не бе, просто се чудя на какво отгоре. Сглобката пак не е страхотна. Нито има хубави шестаци.
Не искач да сравнявам БМВ с Алфа и камоли тези два модела, които са в различни класове.
Просто го споменах като факт, защото е60ката се доближава по визия на нивото на Алфонсо. За другото няма да коментирам.Mercedes S320 W220
Comment
-
E60 читаво с екстри на цена дори на ТИ няма.
Едно Е60 да е поддържано,с екстри почва от 15-17к лв.,а вътре между другото е супер отвратително,скъпите части и проблеми са само екстра дето вървят с модела.159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.
No one is immune to the trials and tribulations of life.
Comment
-
Много далече е от визията на 159-ката ама това е друга тема.
Един от моделите на БМВ и точно от "Е" сериите дори бе обявено за модел с най-лош външен дизайн.Отделно като сравняваш сравнявай 159-ката с 3-та серия на БМВ, защото така е замислена като конкуренция.
На мен лично вече поне 2 пъти ми се случва когато е паркирана да виждам докато си пия кафето някой да я обикаля и да я оглежда все едно не е виждал автомобил...
Отделно днес за трети път тъкмо паркирах и давах леко назад, за да съм точно до бордюра и едно 5-6 годишно момченце докато си играеше изведнъж се завтече към предницата и клекна на 1 педя от нея нещо започна да я "опипва" или да я оглежда-скри се от погледа ни е не можехме да видим какво точно прави... Приятелят ми до мен ми казва спри я, аз ще изляза да му кажа да се отдръпне докато паркираш...
А сега де?
На мен такова нещо с никой друг автомобил не ми се е случвало...
Отговорих му ухилен до уши- "Нещо си я хареса"...
Ма няма страшно, вече изтече новия прототип на конкурента на 5-та серия.Алфа ромео GRIGIO(или GRIGLO) с двигател от ферари "калифорния" 3.9 литра би турбо 603 коня.Представянето на модела ще стане през 2017 година и същата година се планува пускането му в производство.Жалко че не пуснах нова тема миналата седмица когато случайно намерих статията на английски, сега не мога да я намеря.Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 20:26.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Аз продължавам да питам, на какво отгоре ?
Няма един нормален бензинов двигател, ми само печки. Качеството на материалите вътре, не е от най-добрите, както и сглобката.
А за визията, това е субективно нещо. Примерно на мен фейслифта на 156 ми е, една идея по-красива от 159. Ама това си е за мен.Mercedes S320 W220
Comment
-
Нека и аз се включа като собственик на 159-ка от около 3 месеца. Преди да се реша какво да взема гледах доста коли Audi А3, BMW 3 серия и тнт . Спрях се 159 поради много причини , но основната е че всеки път като я погледна очите ми остават по нея. Грам не съжалявам за покупката. Отново и отново ще взема Алфата..Чесно казано ми писла всеки 2ри с а3 и бмв 3 серия.Alfa 159 JTD
Comment
Comment